Friday, February 7, 2014

Makan2 time... first try kat bettel valley... memuaskan

MIL request nak makan steambot ala kad... amik kau eja ikut suka... heheee...
untuk food lover, starting dengan daging lembu memang best, lepas tu makan sotong calamari... muahhh... jgn makan mee atau kuew teow terlalu awal, nanti cepat kenyang... udang jgn lupa continues added all the time... dia ada grill dengan rebus... kami pefer grill... memang menarikkkk... abang benjamin makan paling banyak... alesya sebab nampak aiskrim... hahahaa... rm25 untuk dewasa kanak rm15... love mols peace

Sunday, August 14, 2011

Sunday, May 22, 2011

Durianz...

Siapa kata durian tak boleh buat kita nampak comel? cuba try makan macam Alesya, heee.

Nasi Ayam...

Ku mula jatuh cinta dengan "nasi ayam" setelah isteri ku membuat resepi-nya sendiri. So, aku ader buat cadangan untuk membuka gerai menjual nasi ayam di area Batu 4, jalan kuala krai, berhadapan Perodua batu4.

harap2 niat dan cadangan ini tercapai... so, akan mula ber-operasi padal awal bulan July ini... insyallah... heee... kan kupanggil NASI AYAM INTAN BRIDAL... class dok... so, aku akan try membuat marketing... kita akan lihat sejauh mana hasil nya...

Wednesday, March 30, 2011